image

Donaties.
Naast de bijdragen van donateurs genieten wij ook op verschillende manieren ondersteuning uit het bedrijfsleven. Dit gebeurt zowel financieel als materieel, in beide gevallen zijn wij er zeer erkentelijk voor. De namen van bedrijven / instellingen die ons ondersteunen worden op onze site en in ons blad "Hoecke Historie" vermeld. Neem voor meer informatie contact op met de secretaris van onze stichting.

Iedereen die ons werk wil steunen kan zich aanmelden als donateur. Donateurs maken het mede mogelijk, dat wij alles over het verleden van Puttershoek kunnen verzamelen, bewaren en tentoonstellen.

Daarnaast krijgen zij twee maal per jaar ons blad "Hoecke Historie" toegestuurd. Voor dit alles vragen wij een minimale bijdrage van € 7 per jaar.

Wij hopen dat dit voor velen reden is om de minimale bijdrage vrijwillig iets te verhogen. Meldt u aan als donateur door uw bijdrage over te maken op rekeningnummer NL72 RABO 0369 9722 79 ten name van Stichting "Oud-Puttershoek"Bedrijven en instellingen:

Charité, bouwtechnisch advies- en tekenbureau.Derksen, Elektrotechniek.Gemeente Binnenmaas (subsidie).De Geus, Tapijt en Gordijnen.Den Hartigh Adviesgroep.Hoeksche Service Apotheek.HW Wonen.Hoogvliet Loodgietersbedrijf.Rosmolen Transport, Puttershoek.De Jong, Makelaardij.Jongekrijg, Bouwbedrijf.Quist Loonbedrijf; Gebroeders.Van der Waal, Zeefdruk.Suiker Unie, Dinteloord.
Groothuizen, Afbouwsystemen.Pedicurepraktijk, Cora van der Vegte.
DS millieu-consult.Jonas, Tweewielers.Piet van der Bom, Installatietechniek.

 


image

image